ΦΑΣΟΛΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ:
-Φασόλια (2 φλυτζ. τσαγιού περίπου)
-2 καρότα
-σέλινο
-κρεμμύδι
- 1/2 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
-1 φλυτζ. τσαγιού τοματοχυμός
-1 κουτ. της σούπας σάλτσα ντομάτας πελτέ
-1 κουτ.της σούπας ξύδι βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Μουσκεύετε τα φασόλια από βραδίς. Τα βάζετε να βράσουν στη χύτρα για 10 λεπτά (αν είναι πολύ βραστερά για 5 λεπτά) ,μαζί με τα καρότα μετά τα στραγγίζετε σ' ένα σουρωτήρι. Στεγνώνετε τη χύτρα και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το σωτάρετε με το ελαιόλαδο και προσθέτετε τον τοματοχυμό και 2 φλυτζ. τσαγιού νερό. Προσθέτετε τα φασόλια με τα καρότα, το σέλινο, το βαλσάμικο τον πελτέ και το ελαιόλαδο. Βράζετε άλλα 5 λεπτά και είναι έτοιμη.