ΤΡΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ

Βάζετε σ' ένα κατσαρολάκι 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο, μόλις ζεσταθεί λίγο (όχι να κάψει) προσθέτετε 1 ντομάτα τριμμένη χωρίς τη φλούδα και ένα κολοκυθάκι μικρό τριμμένο, 1 ποτήρι νερό και 5 κουτ. της σούπας τραχανά. Ανακατεύετε συνέχεια για να μη σβολιάσει. Βράζετε για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Μπορείτε να την περάσετε και από το μούλτι για να γίνει βελουτέ. Σερβίρετε με τυράκι ή σκέτη. Βγαίνουν 2 παιδικές μερίδες.