ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

2015-12-12 20:21

ΥΛΙΚΑ:
Μανιτάρια άσπρα στρόγγυλα ή πορτομπέλο
Τυρί φέτα
Κασέρι
2-3 φέτες γαλοπούλα
Λίγο ελαιόλαδο, ρίγανη και μαϊδανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σκουπίζετε τα μανιτάρια με χαρτί κουζίνας (δεν τα πλένουμε) και βγάζετε προσεκτικά το ποδαράκι τους. Τα τοποθετείτε σ' ένα ταψάκι, ρίχνετε  μέσα σε κάθε μανιτάρι από λίγο ελαιόλαδο(2-3 σταγόνες). Σ' ένα μπολ τρίβετε με τα χέρια σας το τυρί, κόβετε σε κυβάκια το κασέρι, ψιλοκόβετε τη γαλοπούλα, 2-3 ποδαράκια μανιταριών και το μαϊδανό, προσθέτετε και τη ρίγανη και τα ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Γεμίζετε τα μανιτάρια και αν θέλετε ρίχνετε και λίγο τριμμένο κασέρι πάνω από κάθε μανιτάρι. Τα ποδαράκια ψιλοκόψτε τα, λαδώστε τα, βάλτε αλάτι και ρίγανη και ρίξτε τα κι εκείνα στο ταψάκι δίπλα στ' άλλα. Δε βάζουμε νερό. Ψήστε τα στους 200 βαθμούς κελσίου περίπου 1/2 ώρα.Όταν τα σερβίρετε ρίξτε από πάνω τους τα ψημένα ποδαράκια τους, ψιλοκομμένο μαϊδανό και προαιρετικά μικρά κρουτόν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας: