Έξυπνες λύσεις μόδας

Η έκθεση εικόνων είναι κενή.

Καιρός για sneakers

ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΌΛΕΣ

Έξυπνα τρυκ για παχουλές

1)Φορέστε αντί για λαστέξ ένα...

Στυλ για παχουλές

Oι νέες αφίξεις του Madejro Ilioupoli

Ράψτε όμορφες ποδιές για την κουζίνα με τα παλιά σας τζην και πουκάμισα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ  ΚΟΜΨΗ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

-Όταν φοράτε  φορέματα, προτιμήστε αυτά που είναι σε ίσια γραμμή και αν είναι κολλητά φορέστε από πάνω μια μακριά ζακέτα ή καζάκα επίσης σε ίσια γραμμή.

-Όταν φοράτε κολάν, προτιμήστε σκούρα χρώματα και  συνδυάστε το με μια πουκαμίσα μακριά και για να μη κολλάει στην περιφέρεια φορέστε ένα μακρύ τοπάκι  από κάτω . Προτιμήστε πουκαμίσες πιο κοντές μπροστά και μακριές πίσω.

-Συνδυάστε όμορφα σπορ σύνολα με τζην και ασύμμετρες μπλούζες ή πουκαμίσες μακριές και από πάνω πουλόβερ άνετα σε ίσια γραμμή πιο κοντά  από τις πουκαμίσες. Όπως επίσης πολύ ωραίο είναι φαρδιά πουκαμίσα ή τουνίκ από μπροστά μέσα από το παντελόνι και το πίσω μέρος απ’ έξω.

-Προτιμήστε φούστες πένσιλ  ή σε ίσια γραμμή κάτω από το γόνατο και από πάνω μπλουζάκι μέχρι το ύψος των γοφών ή ένα κοντό τοπάκι και ένα μακρύ σακάκι σε ίσια γραμμή. Πολύ πρακτικές είναι και οι μπλούζες πόντσο στυλ.

-Δώστε προσοχή και στα παπούτσια, φορέστε μποτάκια που να μη σφίγγουν στον αστράγαλο, με χοντρό τακούνι  ή γόβες ή σνήκερς ή τύπου όξφορντ.  

Σας δίνω παραδείγματα παρακάτω:

Παχουλή και κομψή

Yπέροχα παπούτσια για τα σύνολα σας