ΠΙΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
1 φακελάκι μαγιά
1 ποτήρι νερό χλιαρό
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1κουτ. της σούπας σπορέλαιο ή καλαμποκέλαιο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όσο πάρει για μια ζύμη μαλακή
 
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΈΜΙΣΗ:
 
10 φέτες γαλοπούλας ή ψιλοκομμένες φετούλες παριζάκι
1 κομμάτι τυρί φέτα
λίγες ελιές
λίγο τοματοχυμό
1 πιπεριά κόκκινη ή πράσινη
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες ή μερικά ντοματίνια
τριμμένο κασέρι τύπου γκούντα
4-5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
λίγη ρίγανη
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αφού ζυμώσετε την ζύμη, αφήστε τη να φουσκώσει για μισή ώρα. Μόλις φουσκώσει απλώστε την σε λαδωμένο ταψί, αλείψτε την με λίγο τοματοχυμό και αραδιάστε πρώτα τη γαλοπούλα και τις ελιές, μετά τη φέτα τριμμένη και μετά το κασέρι. Από πάνω ψιλοκόψτε τα μανιτάρια και την πιπεριά. Στο τέλος βάζετε τα ντοματίνια και τη ρίγανη και την ψήνετε για μισή ώρα περίπου στους 200 βαθμούς κελσίου. 
 
Βέβαια μπορείτε να βάλετε και άλλα υλικά της προτίμησης σας.