ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ:

5-6 Παντζάρια χωρίς τα φύλλα

6 κουτ. της σούπας μηλόξυδο ή βαλσάμικο λευκό

6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

1 κομμάτι φέτα

λίγο σκόρδο (προαιρετικά)

λίγο καρύδι (προαιρετικά)

μαϊδανό, αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένετε καλά τα παντζάρια και τα βράζετε. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάτε το μηλόξυδο με το ελαιόλαδο και προσθέτετε και το αλάτι και το σκόρδο. Κόβετε τα παντζάρια σε κύβους και τα ρίχνετε μες το μπολ. Τα αφήνετε για 1/2 ώρα και μετά τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε μια πιατέλα, κόβετε και τη φέτα σε κύβους και τη ρίχνετε κι αυτή στην πιατέλα, γαρνίρετε με λίγο καρύδι και μαϊδανό  και η σαλάτα σας είναι έτοιμη. Το ελαιόλαδο με το μηλόξυδο που περίσεψε μη το πετάτε, διατηρείτε στο ψυγείο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σ' άλλες σαλάτες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ