ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Κόβετε τα λαχανικά της προτίμησης σας σε λωρίδες, σε ένα ταψί του φούρνου στρώνετε λαδόκολλα. Σ' ένα μπολ χτυπάτε 1/2 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο κα 3 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο. Αλείφετε με αυτό τη λαδόκολλα με ένα πινελάκι και τοποθετείτε επάνω τα λαχανικά, τα αλατίζετε και τα πασπαλίζετε με ρίγανη, τα αλείφετε με ελαιόλαδο και ξύδι βαλσάμικο και τα ψήνετε για 20 λεπτά περίπου γκριλ με αέρα. Αν σας περισσέψει σως, περιχύστε μ' αυτήν τα λαχανικά όταν τα βγάλετε από το φούρνο και ρίξτε από πάνω ψιλοκομμένο μαϊδανό.